myros-popup.jpg (663 KB)
Ahşap Anahtarlık Nedir?

Ahşap Anahtarlık Nedir?

20 Ağustos 2022

Ahşap anahtarlık, bireylerin sahip olduğu ve güvende tutmak istedikleri ev, araba, dolap, çekmece gibi kilitli eşyaların anahtarlarının takıldığı anahtarlığın ucundaki tasarım ürünün, ahşap malzeme ile yapılan türlerinin tamamıdır.  Ahşap anahtarlık modelleri,  boyutları küçük olan anahtarları, kolayca bulabilmek ve taşıyabilmek için, bir arada tutmayı amaçlayan en hafif ve pratik düzenleyicilerdir.

İnsanlığın uygarlık yolculuğunda üç temel yoldaşı, aynı zamanda yer kabuğunun en bol malzemeleri olan taş, toprak ve ağaçlardır. Doğal hayatın ve yeryüzünün en gözde süsleri aynı zamanda dünya atmosferinin karbon filtresi olan ağaçlar, antik çağlardan günümüze kadar tüm insanlığın hayatını kolaylaştıran, kâğıttan, mutfak malzemelerine, çatıdan mobilyaya kadar birçok endüstriyel alanda kullanılan, en çok tercih edilen malzeme türüdür.  Hem doğal hem de organik bir malzeme olan ve temel hammaddesi ağaç olan her ürün, ahşap olarak nitelendirilir. Ahşap ürünler taşıdığı yüklere oranla hafif olurlar. Ahşap canlı bir organizma olarak ağaçtan elde edildiği için, kullanılan her tasarım yüzeyinde lifli, çok yönlü ve tekdüze olmayan bir görüntü verir. Ahşap malzemeler taş ve metal ürünlere oranla, kil, seramik gibi toprak hammaddeli hamurlardan sonra, şekillendirilmesi ve montajı en kolay olan ve bu nedenle maliyeti en düşük ürünlerdir. Ahşap ürünler, diğer malzemeler ile üretilen türlere göre, ter, nem, hava koşulları gibi dış etkenlere daha dirençli olur. 

Ahşap anahtarlık hobi amaçlı olarak evlerde bireylerin kendi kendine yapabileceği kadar kolay bir malzeme olan ahşaptan üretilir. Ahşap anahtarlık yapımı sırasında, ucunda taşıdığı zincir ve halkanın dışında başka malzeme içermediği için diğer anahtarlıklara göre daha hafif olur. Dünyada şekilleri, modelleri, renkleri ve temalarına göre binlerce ahşap anahtarlık modeli bulunur. Ahşap ev anahtarlık,  ahşap kapı anahtarlığı, ahşap araba anahtarlık, ahşap anahtarlık promosyon ürünleri, ahşap anahtarlık çift taraflı, ahşap anahtarlık hediye ürünleri, ahşap anahtarlık tasarım ürünleri olarak sayabileceğimiz türlerinin kesim, tasarım ve boyama şekillerine göre de çok farklı anahtarlık modelleri ahşap malzemeden üretilir.

Ahşap anahtarlık modelleri, taşıdığı desen, tasarım ve sembollerin küçük ve kolay taşınabilir olması sayesinde birçok amaçla alınabilir. Yeni ev, araba alan arkadaşlara, özel günlerini kutlamak için aile fertlerine, dostlara, arkadaşlara, tanıdıklara, anahtarlık koleksiyonu yapan kişilere, kurumların, tanıtım ve toplantılarında müşterilerine, ev araba satışı yapan kurumların teslimat yaptıkları ürünler için müşterilerine, arabanız, eviniz, yazlık eviniz ve diğer anahtarlarınız için kendinize alabilirsiniz. Ahşap anahtarlık modelleri, almayı tercih edenlerin çok önemli iki amacı vardır.  Aynı anahtarlık üzerine çok fazla anahtar takarak kullanmak gerekiyorsa, anahtarların kendi metal ağırlığına daha fazla ağırlık eklemeden düzenlemek istedikleri için, daha hafif olması nedeni ile ahşap anahtarlık tercih ederler. Ayrıca hafif olmasının yanında düşük dirençli, yumuşak dokulu bir malzeme olduğu için, cepte ve çantada telefon tablet gibi diğer hassas ürünleri çizme, delme veya cebi çantayı yırtma riski yoktur. Bunun yanında günümüzde birçok kişi doğal malzeme ile üretilen eşya kullanmayı tercih eder. Ayrıca doğal bir ürün olduğu için okul çocuklarının kullanımına da çok uygun bir anahtarlık türüdür.

Eğer, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize almak için doğal malzeme ile yapılmış hafif ve kaliteli ahşap anahtarlık modelleri ya da firmanız için ahşap anahtarlık toptan, işletmeniz için ahşap anahtarlık promosyon ürünleri arıyorsanız, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi Myros sizin için en uygun adrestir. Kullanıcı dostu online sistemde hazır bulunan kataloglardaki çeşitlerden tekli olarak seçebilir, farklı temalar arasından karma sipariş verebilir veya kişiselleştirebilir modellerden kendi tasarımlarını yaratarak satın alabilirsiniz. Tüm dükkan ve işletmelerin adına ahşap anahtarlık toptan ürünlerinden, hediyelik ürün satışlarınız, kurumsal tanıtımlarınız veya promosyon çalışmalarınız için toptan satın almak isterseniz, sistemimize toptan üyelik kaydınızı yaparak bayi girişinden sipariş verebilirsiniz. Ahşap anahtarlık fiyatları ,indirimler ve kampanyalar ile ilgili bilgi almak isterseniz, satış destek hattımız size yardımcı olacaktır. Ahşap Anahtarlık ürünlerini satın alırken bilinmesi gerekenler aşağıdadır:

  • Ahşap anahtarlık hediye alıyorsanız hediye edeceğiniz kişinin cinsiyeti, yaşı, mesleği, hobi alanları, alışkanlıklarına göre tasarımına karar verilmelidir.

  • Kendinize alırken cepte veya çantada taşıma seçeneğine göre boyutuna ve formuna karar verilmelidir.

  • Ahşap anahtarlık ucu ile halka arasındaki bağlantı noktasında, modeli oluşturan bağlantı bölgelerinin sağlamlığına dikkat edilmelidir.

  • Ahşap anahtarlık ucundaki halkanın kalınlığı ile anahtar deliğinin kalınlığının uyuşmasına dikkat edilmelidir.

  • Ahşap anahtarlık halkasının yarıçapının anahtarların halkaya geçirilen baş kısmına uymasına dikkat edilmelidir.

  • Özelleştirilebilir modellerde kullanılacak forma, desene ve yazılacak metne  karar verilmelidir. 

Ahşap Anahtarlık Ne İşe Yarar? 

Ahşap anahtarlık sertlik derecesi düşük bir malzeme olan ahşap malzemelerden yapılır. Bu nedenle kadınlar, çocuklar, hatta anahtarlarını ceplerinde taşıyan ve ağırlıktan hoşlanmayan erkekler için de çok uygundur. Özellikle ahşabın doğal olmasından kaynaklanan optik görüntü ve dokunun renkleri, çizgileri ile elde tutarken yarattığı histen kaynaklanan, organik tasarım ürünlerinden hoşlanan kişilerin, kendine ve sevdiklerine alabileceği en ideal hediyelik eşya türleridir.  Özel günlerini kutlamak için aile fertlerine, anahtarlık koleksiyonu yapan akrabalara, yeni ev, araba alan dostlara, arkadaşlara, tanıdıklara, kurumların, tanıtım ve toplantılarında müşterilerine, ev araba satışı yapan kurumların, teslimat yaptıkları ürünler için, müşterilerine, arabanız, eviniz, yazlık eviniz, dolaplarınız, işyeri, ofis, spor salonu dolabı  ve diğer tüm anahtarlarınız için kendinize alabilirsiniz. Birine küçük ama özel bir hediye vermek istediğinizde kataloglardan seçeceğiniz hazır çeşitler ya da meslekleri, hobileri, sevdikleri hayvanlardan seçilen ya da aile üyelerinizin fotoğraflı, resimli özelleştirilebilir ürünlerden alacağınız ahşap anahtarlık modelleri karşınızdaki kişi kim olursa olsun onu  mutlu etmenize yetecektir.  

Ahşap Anahtarlık Nasıl Yapılır? 

Her türlü kullanım alanına uygun, hem pratik, hem hafif, kolay taşınabilir ve ergonomik Ahşap anahtarlık modelleri, küçük objeler olmasına rağmen sunulan tasarım çeşitliliği, özelleştirilebilir ürün formatları, malzeme ve emek kalitesi açısından ilk bakışta fark edilen bir kalite ile üretilir. Ahşap anahtarlığı oluşturan ucuna büyük bir titizlikle form verilir ve yüzeyine lazer kesim tekniği ile dekorlama yapılarak deseni veya yazısı işlenir. Modellenen uç parça, zincir ve halka ile titizlikle birleştirilir. Renklendirme ve dekoratif parçaları eklenir. Üretim sonrası kalite kontrol noktalarından geçtikten sonra satışa sunulur. Seri ve çoklu üretim adetlerinin yanında kişisel isim, plaka gibi seçilen formatlar ile kişiye özel üretim de yapılabilir. Ahşap anahtarlık modelleri arasından ister seyahatlerinizin dönüşünde şehre özel temalı türlerinden, isterseniz kişisel ve özel zamanlarda kutlamak için kişiye veya güne özel temalılardan seçin, tüm sevdiklerinize rahatlıkla hediye edebileceğiniz son derece kullanışlı ve şık bir hediyelik üründür. 

Ahşap Anahtarlık Çeşitleri Nelerdir?

Özel tasarım seçeneği olan türlerinin yanında, hazır koleksiyonlar arasında şehir temalı ve sabit tasarımların da bulunduğu ahşap anahtarlık modelleri aşağıda listelenmiştir:

  • Şehre Özel Ahşap Anahtarlık

  • Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Açacaklı Ahşap Anahtarlık

  • Atatürk Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Marin Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Sevimli Hayvanlar Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Trend Tasarımlar Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Yılbaşı Temalı Ahşap Anahtarlık

1.  Şehre Özel Ahşap Anahtarlık          

Şehre özel ahşap anahtarlık modelleri turistik şehirlerimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanır. Ahşap malzeme üzerine lazer kesim ile dekorlama yapılan tüm şehir temalı ahşap anahtarlık ürünleri, özelleştirilerek istediğiniz şehre uygun üretilebilir. Boyutları 4 cm ile 11 cm arasında olan, hazır koleksiyonlar içindeki şehre özel ahşap anahtarlık çeşitleri aşağıda listelenmiştir:

  • Antalya Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Belek Temalı Ahşap Anahtarlık

  • İzmir Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Kaş Temalı Ahşap Anahtarlık

  • Kemer Temalı Ahşap Anahtarlık

2.  Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık        

Özel baskılı ahşap anahtarlık ürünleri, ahşap üzerine lazer kesim tekniği ile dekorlama yapılan çeşitlerdir. Seçtiğiniz modellerdeki istediğiniz metni yazabildiğiniz ya da yazısız tercih ettiğiniz bir tasarımı kişiselleştirmenize imkân sağlar.  Seçtiğiniz bir modelde belirlediğiniz renk üzerinde, özelleştirme pencerelerinden faydalanıp tasarımı yönergelere göre kişiselleştirerek sipariş verebilirsiniz. Boyutları 4 cm ile 11 cm arasında olan özelleştirilebilir ahşap anahtarlık modelleri aşağıda listelenmiştir: 

  • Balık Temalı Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Ağaç Temalı Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Araç Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Gemi Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Hayvan Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Marin Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • Deniz Canlıları Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

  • İsme Özel Baskılı Ahşap Anahtarlık

3. Açacaklı Ahşap Anahtarlık

Açacaklı ahşap anahtarlık, metal gövde üzerine lazer kesim tekniği ile desen verilmiş hem açacak hem anahtarlık olarak kullanılabilen ürünlerdir.  Ahşap bölgenin kaldıraç tekniği için tasarlanmış bölgesi metal parça ile güçlendirilerek üretilir. Aynı zamanda kataloglardaki yarı mamul olarak tasarlanmış ürünler üzerine firma logoları, adres telefon, isim, oda numarası gibi tercihlerle özelleştirilerek promosyon veya kurumsal ürünler için sipariş verilebilir. Açacaklı ahşap anahtarlık fiyatları için satış danışma hattından bilgi alabilirsiniz. Boyutları sipariş verilen modele göre değişkenlik gösterebilen açacaklı ahşap anahtarlık ürünleri aşağıda listelenmiştir:

  • Açacaklı Anahtarlık

  • Yarı Mamül Anahtarlık

  • Özelleştirilebilir Anahtarlık 

Ahşap Anahtarlık Nasıl Kullanılır?      

Ahşap anahtarlık ürünleri, ev araba, motorlu taşıtlar, işyeri, dolap anahtarları gibi kilitli kapıların anahtarlarını düzenlemek, bir arada tutmak, saklamak veya taşımak için kullanılır. Aynı zamanda özelleştirilerek sipariş edildiğinde, tatil bölgelerinde pansiyon, hostel veya otellerin ve çok odalı konaklama tesislerinin binalarında kullanılan oda anahtarları için tercih edilebilir. Araç kiralama şirketlerinde plakalar yazılarak araç anahtarları için kullanılabilir. Büyük organizasyonlar, davetler, kulüp, bar, lokanta gibi yeme içme ve eğlence mekanlarının vestiyerlerinde kullanılabilir. İş hayatında kullanılan ofis kapıları, dolapları, depolar, terminal ve postane kutuları için de kullanılabilir. Çanta, cüzdan ve kalemlik ya da sweatshirt gibi fermuarlı eşya ve giysilerinizin fermuarlarına takarak farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Jean ve pantolon britlerine takarak kullanabilirsiniz. Evinizin kapısında, iç  dekorasyonunda doğal ürünlere yer veriyor ve ahşap malzemeler ile düzenleme yapıyorsanız yine ahşap anahtarlık modelleri sizin için en uygun ürünlerdir.  

Ahşap Anahtarlık Nereden Alınır?     

Günlük hayatın vazgeçilmezleri olan ve elimizden eksik etmediğimiz ahşap anahtarlık çeşitlerini bulunduğunuz bölgelere göre, caddelerde, alışveriş merkezlerinde ve çarşılarda bulunan hediyelik eşya dükkânlarından hatta pazarlardan, el emeği ile tasarım yapan butik dükkânlardan bulabilirsiniz. Ancak, dükkânlardaki ürünlerle yetinmek istemiyorsanız, daha kişisel ürünlerin peşindeyim diyorsanız ya da firmaların promosyon ürünleri için veya işletmelerin tanıtımlarında kullanmak amacı ile kurumsal alışveriş yapmak istiyorsanız tam aradığınız yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi olan Myros hediyelik eşya ürünleri, ahşap anahtarlık modelleri için yapacağınız alışverişte sizin için en uygun adrestir. Büyük ve güçlü toptan hediyelik eşya satıcısı olan Myros, kaliteli malzeme, tasarım, işçilik ve zengin çeşit yanında uygun fiyat, hızlı teslimat özellikleri ile satış sonrası servis sürecinde her zaman diğer markaların önünde yer alır. Eğer ahşap anahtarlık ürünü almak istiyorsanız, Myros’ un kataloglardaki hazır çeşitleri arasından ya da kendi kişisel tasarımlarınızı yaratarak  istediğiniz ürüne mutlaka sahip olursunuz.  Size en yakın Myros showroomlarından ürünleri görerek seçebilir ya da kullanıcı dostu, online alışverişin tüm avantajlarından faydalanarak sistem üzerinden, güvenle sipariş vererek satın alabilirsiniz. En güzel ahşap anahtarlık  çeşitleri için kataloglardaki hazır ürünlerden tekli ya da karma sipariş verebilir, kişiye özel ahşap anahtarlık  hediyesi için sizin belirleyeceğiniz renk,model ve yazılar ile tasarımları kişiselleştirebilirsiniz. Düzenlenecek tüm organizasyonlarda ve kampanyalarda promosyon amaçlı kullanmak için, şirket ve dükkanlara toptan alışveriş fiyatlarından yararlanarak kurumsal sipariş vermek isterseniz, sistemimize toptan üyelik başvurunuzu yaptıktan sonra bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz. Toptan ahşap anahtarlık fiyatları, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgi alabilmek için satış danışma hattını kullanabilirsiniz. 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.