myros-popup.jpg (663 KB)
Ahşap Açacak Nedir?

Ahşap Açacak Nedir?

16 Eylül 2022

Açacak yıllardır günlük hayatımızda özenle tasarlanmış hava almayan kapakları açabilmek için kullandığımız önemli eşyalar olarak bilinir. Açacaklar evde, işyerinde ve çantamızda bulundurabileceğimiz kurtarıcı bir eşya. Birbirinden farklı çeşidi bulunan açacaklar farklı materyaller kullanılarak üretilebilmektedir. Açacaklar birden çok tema ve tasarım altında bulunabilmektedir. Epoksi, ahşap ve metal gibi birçok materyalden üretilebilen bu eşya hediyelik olarakta oldukça popüler. Yapacağınız şehir ve ülke ziyaretlerinden alacağınız bu eşyalar gezdiğiniz yerlerin doğa harikalarını, tarihi yapılarını ve geleneksel dokularını üzerlerinde taşıyor olacak kendinize ve sevdiklerinize güzel hatıralar bırakmak için bu hediyeliği tercih edebilir günlük kullanıma uyarlayabilir ve işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Açacak denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de şüphesiz tema baskılı veya özenle işlenmiş ahşap açacaklar hem sağlamlığı hem kolay taşınabilmesi hemde tasarımların birebir işlenebilmesi açısından ahşap açacaklar oldukça popüler. Ahşap açacakları promosyon olarakta tercih etmek mümkün istediğiniz tasarımı bastırabileceğimiz bu eşyaları işletmenin tanıtımını ve reklamını yapmak için kullanabilir günlük kullanıma uygunluğu ile sürekli göz önünde durmasını sağlayabilir ve reklam ömrünü uzatabilirsiniz. Özel gün ve davetlerde hediyelik olarak seçebileceğiniz bu eşyaya o günün tarihini özel günün temasını ve seçeceğiniz resmi bastırabilir sevdiklerinize o günün izlerini yaşatmaya ölümsüz kılmayı sağlayabilirsiniz. Dünyanın birçok yerinde hediyelik denildiğinde akla gelen bu eşyanın yüzlerce farklı tasarımına ulaşmak mümkün. Dünyadada ahşap açacak hediyelik olarak tercih edilmesinin yanı sıra promosyon amaçlı en çok tercih edilen eşyalar arasında yerini alıyor.

 

Kendinize ve sevdiklerinize hatıra bırakmak için ahşap açacak tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı durumlar aşağıda listelenmiştir;

 

  • Alacağınız amaca hizmet etmesini göz önünde bulundurmalısınız.

  • Kişinin zevkleri doğrultusunda tercihler yapmalısınız. 

  • Kime alacağınızı göz önünde bulundurmalısınız.

  • Ne amaçla alınacağını belirlemeli ona göre seçimler yapmalısınız.

  • Seçtiğiniz temayı yansıtmasına özen göstermelisiniz.

  • Tanıtım ve reklam amaçlı seçeceğiniz ürünün baskıya uygun olmasına ve toptan alım seçeneğinin olmasına dikkat etmelisiniz.

  • Özel günleriniz için tercih edeceğiniz açacağın boyutlarını ve şeklini göz önünde bulundurmalısınız.

  • Günlük kullanım için tercih edeceğiniz ahşap açacağın sağlamlığına dikkat etmelisiniz.

Ahşap Açacak Ne İşe Yarar?

Açacaklar günlük hayatta oldukça işlevseldir gazlı içecekleri açmakta kullanılan bu eşyalar seçilen tema, renk ve baskı doğrultusunda özel hale getirilebilir. Gazoz kapağının icadından bugüne açacaklar da bizlere eşlik etmekte şişe kapağın yapısı gereği açılması için gereken bu eşya yıllardan beri birçok farklı tasarımla karşımıza çıkıyor. Açacaklar ev ve işyerimizde oldukça ihtiyaç duyduğumuz eşyalar günümüzde içeceklerin şişelenmesi ve korunmasında en çok tercih edilen kapak şekli gazoz kapağı olduğundan mutlaka elimizin altında bir açacağa gerek duyarız. İşlevselliğinin yanı sıra ahşap açacak magnetler de buzdolabını süslemekte oldukça iddialı gezilen görülen yerlerin hatıralarını üzerinde taşıyan bu açacaklar aynı zamanda sürekli göz önünde olması ve kullanılabilir olmasıyla dikkat çekiyor ve en çok tercih edilen hediyelikler arasında yerini alıyor. Ev hediyesi kişinin zevklerini göz önünde bulundurarak seçeceğiniz ahşap açacak oldukça anlamlı bir hediyelik olacaktır.

Ahşap Açacağın Tarihi Nedir?

Gazlı ve asitli içecekler yıllardır hayatımızda bu içecekler gerekli şekilde muhafaza edilmemesi durumunda  yapısını asitli yapısını kaybetmekte ve uzun ömürlü tüketilemez hale gelmektedir. Birçok tıpa denemesinin başarısız sonuçlanmasının ardından bu sorunla başa çıkılması gerektiğini fark eden William Painter tarafından 1891’ de şişe kapağı ve açacağı icat edilmiştir o günden bugüne hala en popüler asitli içecek muhafaza etme yöntemidir. Yıllarda şekil tasarım ve benzeri değişiklikler göstersede mekanizması aynı şekilde kullanılmaktadır.

 

Ahşap Açacak Çeşitleri Nelerdir?

Birbirinden farklı renk boyut ve tema adı altında toplanan ahşap açacak çeşitlerini sizler için derledik;

 

  • Ülke Temalı Ahşap Açacak 

  • Şehir Temalı Ahşap Açacak 

  • Marin Temalı Ahşap Açacak 

  • Nazar Temalı Ahşap Açacak 

  • Babaya Özel Ahşap Açacak

  • Anneye Özel Ahşap Açacak

  • Aqua Park Temalı Ahşap Açacak 

  • Promosyon Ahşap Açacak

  • Özelleştirilebilir Ahşap Açacak

  • Müze Temalı Ahşap Açacak 

  • Otel Temalı Ahşap Açacak

  • Teleferik Temalı Ahşap Açacak 

  • Hayvanat Bahçesi Temalı Ahşap Açacak 

  • Tema Park Temalı Ahşap Açacak 

 

1.  Şehre Özel Ahşap Açacak

Şehirler birbirinden farklı özellikleriyle misafirlerini beklemekte her şehirde muhakkak size hitap eden en az bir şey bulmanız mümkün. Şehir ziyaretlerinde tarih, doğa, deniz ve gastronomi turizmi yapabilir birbirinden farklı geleneksel dokuya ulaşabilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz şehrin kendine özel birçok özelliğini görebilir ve yeni anılar ve deneyimlerle yolunuza devam edebilirsiniz. Şehir ziyaretleri denildiğinde akla gelenlerden biri de o şehirden hediyelik eşya almaktır. Gezilip görülen yerlerden alınan hediyelikler oldukça kıymetlidir orada geçirdiğiniz keyifli zamanı sizlere hatırlatmaya ve geçmişte kalmış anıları tazelemeye yeterli olacaktır. Yapılan şehir ziyaretlerinden kendimize olduğu kadar yakın çevremize de hediyelik götürmeye özen gösteririz heyecanla beklenen dönüşe güzel detaylar katmak için oldukça önemlidir. Elimiz boş dönmemek için küçük ama anlamlı hediyelikler tercih etmek gerekir bunlardan biri olan şehre özel ahşap açacaklar oldukça tercih edilen şehir hediyelikleri arasında yerini alıyor. Ahşap açacaklar şehrin tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini ve geleneksel yapısını barındırabilir aynı zamanda şehrin isminin yazdığı açacaklar en çok tercih edilenler arasındadır. Yapacağınız şehir gezilerinden alacağınız ahşap açacaklarla şehri hem kendiniz için  hem de sevdikleriniz için unutulmaz bir yer haline getirebilirsiniz.

2.  Özel Baskılı Ahşap Açacak

Günümüzde kişiye ve firmaya özel tasarım hediyelikler oldukça popüler durumda teknolojinin gelişmesiyle beraber hemen hemen her dokuya baskı yapmak mümkün kılınıyor. Kişiler sevgililer günü, yıldönümü ve doğum günü için hediyeliklere özel baskılar yaptırabiliyor aynı zamanda nikah, düğün, nişan ve kına organizasyonları için tarih ve resim baskılı ahşap açacaklara toptan şekilde ulaşabiliyor. Önemli günler için tercih edilen  özel baskılı ahşap açacaklar hediye alan kişiyi özel günü unutulmaz hale getiriyor.

Oteller, restaurantlar ve acentalar gibi birçok işletme tanıtım ve reklam amaçlı özel baskılı ahşap açacakları oldukça tercih etmekte yapısı ve kullanım alanı gereği uzun soluklu reklam fırsatı veren bu eşyalara firmanın ismi, numarası ve logosu gibi özel baskılar yapılabilmekte. 

 

Ahşap Açacak Nasıl Yapılır?

Myros üretimin her aşamasını özenle yürütüp takip etmektedir. Eşyaların üretiminin ilk anından itibaren tasarıma en uygun şekilde süreç ilerler. Kullanılan malzemeler özenle seçilir seçilen malzemelerin dayanıklılığı, uzun ömürlü olması ve tasarımla bütünleşmesi ön planda tutulur. Boyanın renk pigmentasyonu rengin parlaklığı ve rengin kalıcı olması en önemli unsurlar arasındadır. Ahşap iğneli yapraklılar grubunda olan ağaçlardan yapılır bunlar köknar, ladin, çam, ardıç ve benzeri türlerdir. Hammadde temini kolaylığı ve daha düşük bütçeyle temin edilebilmesi sebebi ile bu ağaç türleri ahşap yapımında tercih edilir. Ahşap açacak belirli ağaçlardan elde edilen odunun kesilmesi, işlenmesi, şekil verilmesi, cilalanması ve üzerine belirlenen baskıların yapılması ile elde edilir. Elde edilen kalıba metal açacak kısmı eklenip eşya son halini alır. Toplu üretimde olduğu kadar özel üretimde de oldukça iddialı olan Myros kişilere özel ve el işçiliği ile ön plana çıkan birbirinden farklı ahşap açacağa ev sahipliği yapmaktadır.

Ahşap Açacak Nasıl Kullanılır?

Ahşap açacak günlük hayatımızda elimizin altında kurtarıcı mutfak eşyalarından biridir. Gazlı içecekleri açmakta işimize yarayan bu eşya küçük ama oldukça işlevseldir. Günümüzde içeceklerin genel olarak gazoz kapağı ile muhafaza edilmesi durumunda kullandığımız bu eşya her evin olmazsa olmazı haline gelmiştir. Farklı temalar altında seçtiğimiz açacakları 

süs eşyası olarak kullanabiliriz. Gezdiğimiz şehirlerin, ülkelerin ve katıldığımız davetlerin temasını taşıyan ahşap açacaklar hatıraları taze tutmak için oldukça hoş ayrıntılar haline gelir. Ahşap açacak magnetleri buzdolabında dekorasyon amaçlı kullanabilir ortama farklı bir hava katabiliriz. 

 

Ahşap Açacak Nereden Alınır?

Evin küçük ama önemli eşyalarından biri olan açacak günlük hayatımızda oldukça yer etmektedir. Birbirinden farklı renk, boyut, materyal, tema ve tasarıma sahip açacağa Myros üzerinden ulaşmak mümkün. Myros hediyelik eşya sektöründe isminden altın harflerle söz ettirmekte ürün çeşitliliği müşteri memnuniyeti ve özenli üretimi ile sektörün liderleri arasında yer alan site hediyelik denildiğinde ilk akla gelenlerden mumdan bardağa bardaktan duvar süsüne akla gelebilecek hediyelik ve dekorasyon ürününe site üzerinden ulaşmak mümkün. Siteyi ziyaret edip birbirinden farklı kişiye özel tasarım ürününe ulaşabilir özel baskılı onlarca çeşide ulaşabilirsiniz. Tanıtım, reklam amaçlı yada işletmeniz için ürünler seçebilir toptan üye olarak firmanız için toptan fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.