myros-popup.jpg (663 KB)
14 Şubat Hediye Fikirleri Nelerdir?

14 Şubat Hediye Fikirleri Nelerdir?

20 Ekim 2022

14 Şubat, birçok ülkede her yıl aşkın kutlandığı özel bir gün olarak takvimlerimizde yer alan bir gündür. Sevgililer günü diye anılan bu günün tarihi kökenine baktığımızda Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanmaktadır. Kaynaklara göre farklılıklar olsa da rivayete göre ordunun güçlenmesi için evlenmeleri yasaklanan genç erkeklerin nikahlarını gizli kıyan Aziz Valentine 14 Şubat’ta idam edilmiştir. O günden sonra da 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Günümüzde  aşıkların birbirlerine aşklarını anlatmak için mesajlar yolladığı, sevgilerini sunmak için birbirlerine hediyeler aldığı gün olarak kutlamak bir ritüel haline gelmiş bulunmaktadır. 14 Şubat hediyesi  konusunda herkesin düşündüğü, sevgililer günü hediyesi olarak özel bir hediye seçmeye çalıştığı bu gün için sizlere birkaç fikir önerisi sunmak isteriz. Küçük büyük, maddi ya da manevi bir hediye oluşu farketmeksizin biraz romantizm ekleyerek sevgiliye hediye alabileceğiniz  bir çok ürün bulunmaktadır. Onun için özel seçebileceğiniz saat veya parfüm, gözünün değdiği her yerde sizi görmesi için aşk dolu bir fotoğraf karesinden oluşan bir tablo, tarzını yansıtacak bir kıyafet, evi veya ofisi için düşünebileceğiniz hediyeler ve daha bir sürü seçenekten size en uygun hediyeyi bulmak için gelin hediye seçeneklerini daha yakından inceleyim.

 

14 Şubat'ta Ne Hediye Alınır?

14 Şubat’ta sevgiliye ne hediye alabilirim sorunuz için bu yazımızda size yardımcı olmaya çalışacağız. Sevgiliye alabileceğiniz klasik hediye seçeneklerinin yanında, sevgiliye özel bir hediye hazırlamak da en çok tercih edilenler arasındadır. Alacağınız hediyeyi kişiselleştirmek, sizden ya da aşkınızdan bir dokunuş taşıması hediyenizi daha özel ve anlamlı kılacaktır. Böylece hem sizin içinize sinmiş bir hediye olacak hem de sevgiliniz mutlu olacaktır! Gelin kişiselleştirebileceğiniz hediye seçeneklerine birlikte göz atalım.

 

1. Magnet

Küçük bir magnet deyip geçmeyin. Sizin için bir anlamı olan şehrin magneti veya yine kişiye özel tasarlayabileceğiniz bir magnetle sizin için anlam ifade eden bir anınızı resmedebilirsiniz. Sevgilinizin mutfağında kullanacağı bu magnetler üretim malzemesi olarak çeşitlilik göstermektedir. Ahşap, cam, epoksi, seramik, plastik ve daha birçok çeşidiyle istenen  boyda ve renkte, istediğiniz herhangi bir temada üretilme seçeneği bulunmaktadır.. Bu ürünlere mağazalardan ulaşabileceğiniz gibi dilerseniz sitemizde  bulunan magnet çeşitlerine de göz atabilir, sizin için uygun olan magneti seçebilir ya da  kişiselleştirilmiş bir magnetle ister erkek sevgiliye ister kadın sevgiliye 14 Şubat hediyesi hazırlayabilirsiniz.

 

2. Anahtarlık

Sevgiliye 14 Şubat hediyesi olarak düşünebileceğiniz, kişiselleştirilebilir bir diğer hediye seçeneğimiz de anahtarlık olarak karşımıza çıkmaktadır. Ev, ofis ya da araba için olması farketmez kişiye özel tasarlanabilecek anahtarlıkların üretiminde başlıca metal, epoksi, ahşap, plastik malzemeler kullanılmaktadır. Sabit tasarım veya kişiselleştirilmiş seçenekleriyle birden çok temada ve tarzda anahtarlıklar içinde size ve sevgilinize uygun hediye anahtarlık seçimi için myros.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

3. Kupa

İster sevgilinize, ister eşinize isterseniz de nişanlınıza alabileceğiniz tatlı mı tatlı kupa bardakları da kişiselleştirilebilir hediyelerde en çok tercih edilenler arasındadır. Partnerinizin evinde, ofisinde, iş yerinde kullanabileceği hem kullanışlı hem de romantik bir hediye seçeneği olarak karşımıza kupa bardakları çıkmaktadır. İstediğiniz tasarımda ve renkteki seçenekleriyle seramik kupalarından birini tercih edebilirsiniz. Böylelikle çayını kahvesini yudumlarken de her an sevgilinizin aklında olacaksınız.

 

4. Ayna

14 Şubat hediyesi ararken bir yerden sonra klasik hediyelerden cinsiyete göre farklılık gösteren hediye seçeneklerini de değerlendiriyoruz. Kadın sevgiliye alınabilecek hediyeler arasında akla ilk gelen hediyeler arasında aynalar da yer almaktadır. Geçmişte günümüze kadına ayna hediye etmenin anlamının “sana senden daha güzel hediye bulamadım” olması bu hediye seçeneğini daha bir anlamlı kılmaktadır. Myros.com’da bulunan  suni deri, epoksi ve metal seçenekleriyle özelleştirilebilir seçeneğiyle kadın sevgili için ayna, uygun bir hediye seçeneği olacaktır.



5. Fotoğraf Çerçevesi

En güzel anılarımızı ölümsüzleştirmenin yollarından biri de tabiki fotoğraflardır. Sevgililer günü hediyesi için bu eşsiz ve unutulmaz anlarınızdan yararlanarak sevgilinize özel hazırlayabileceğiniz bir fotoğraf çerçevesini tercih edebilirsiniz. Evinde veya işyerinde kullanabileceği, içini ısıtacak bir fotoğrafınız için farklı boyutlarda ve özelleştirilebilir fotoğraf çerçevesi seçeneklerine buradan göz atabilirsiniz.



6. Ahşap Kartpostal

Sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri şüphesiz aşkınızı dile getirmeniz, bunu kelimelerle ifade etmeniz olabilir. Aşk dolu mesajlarınız için kullanabileceğiniz ahşap kartpostallar da uygun 14 Şubat hediye seçeneklerinden biri olarak yerini almakta. Sevgiliye özel tasarlanabilir bir kartpostal ve romantik aşk dolu mesajınızın birleşimi sevgilinizi çokça mutlu edecek ve onun için çok anlamlı bir hediye olacağından şüphemiz yok!



7. Puzzle

Erkek ya da kadın sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak kişiye özel yaptırılacak puzzle hem farklı hem de anlamlı bir hediye olacaktır. Her bir parçası aşkınızı temsil edecek fotoğraf baskılı bir puzzle, bulmaca sever sevgililer için de orjinal bir hediye olacaktır. Farklı boyut ve tasarımlarda sevgiliye özel puzzle seçenekleri için tıklayınız.

 

Erkeğe 14 Şubat'ta Ne Hediye Alınır?

Söz konusu sevgilimiz olunca hediyenin en anlamlısını ve en özelini bulmak için hem çok düşünür hem de araştırırız. Erkek sevgiliye alınacak hediye için onun ilgi alanlarından yola çıkabilir ya da ihtiyacı olan bir hediye düşünebilir ya da mutlu anılarınızdan esinlenebilirsiniz. Erkeğe 14 Şubat hediyesi olarak alınabilecek hediyelere birkaç örnek vererek size ilham vermek isteriz. Sizin için derlediğimiz hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

  • Kupa

  • Kalem ve ajanda 

  • Kravat

  • Saat

  • Kemer, cüzdan veya kol düğmeleri

  • Kişiye özel çakmak

  • Künye veya bileklik

 

Dilerseniz bu hediyelerden birini seçerek ya da birden fazlasını da tercih ederek bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Hediyenizi daha özel ve anlamlı hale getirmek için ise bu hediyelerden seçeceğiniz hediyeyi kişiye özel hale getirebilirsiniz.

 

Kadına 14 Şubat'ta Ne Hediye Alınır?

14 Şubat hediye fikirleri arasında erkeğe alınabilecek hediye seçeneklerine göre kadın sevgiliye alınabilecek hediyeler hem sayıca daha fazla hem de romantik seçenekler olarak daha fazla karşımıza çıkmaktadır. Bunların en başında hemen hemen her kadının hoşlanacağı canlı çiçekler ve çikolatalar gelmektedir. Burada dikkat edilecek husus, seçeceğiniz hediyenin kadının ruhuna ve zevklerine hitap etmesidir.

  • Kupa bardaklar

  • Tablolar

  • Saat, kolye, bileklik vb aksesuarlar

  • Güzellik ve bakım ürünleri

  • Tarzına hitap edecek kıyafetler

  • Bir çok hediyeden oluşan  hediye kutuları

Sevgililer günü için hediye olarak tercih edilebileceklerin başında gelmektedir. Siz de bunların arasından sevgilinize hitap eden hediyeyi seçebilir, yaratıcılığınız ve romantikliliğinizle tercih ettiğiniz hediyeyi kusursuz bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

Aşk ve sevgiyle kalın!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.