myros-popup.jpg (663 KB)
Evlenecek Arkadaşa Çeyiz Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Evlenecek Arkadaşa Çeyiz Hediyesi Olarak Ne Alınır?

16 Mayıs 2022

Arkadaşlar, hayatın her alanında iyi günde ve zor zamanlarınızda en büyük destekçiniz olarak yanınızda bulunan özel kişilerdir. Hayatınızda zorlukları paylaştığınız gibi özel ve mutlu günlerinizi paylaşıp bir arada birbirinizin güzel anılarına ve özel anlarına şahitlik edeceğiniz arkadaşlarınız için, evlenecekleri zamanlarda birlikte paylaşabileceğiniz özel günler olacaktır. Tatlı bir stresin arefesinde olan ve evliliğe ilk adımı atarken yanlarında olacağınız arkadaşlarınıza, evlerini kurarken ki heyecanlarını ve yüklerini paylaşabilir ve her türlü desteğinizle yanlarında olmalısınız.  

Evlenecek, yeni bir hayata ve eve geçecek olan arkadaşlarınıza evlerinde kullanmaları için çeyizlerine özel, farklı ve işlevsel hediyeler alabilirsiniz. Arkadaşınızın hoşuna gidecek, özgün, kullandıkça sizi hatırlatacak, işlerini kolaylaştıracak ve ihtiyaçlarına göre hediyeleri seçebilirsiniz. 

Evlenecek arkadaşınızın çeyizine özel hediye seçenekleri çok geniş çeşitliliğe sahiptir. Çeyiz hediyeleri olarak dünya genelinde birçok farklı alternatif ve zengin içeriği ile göz dolduran modellerle önünüze çıkacaktır. Evlenecek arkadaşınız, kadın veya erkek ise ona göre çeyiz hediyesi alabilirsiniz.

Evlenecek olan arkadaşa çeyiz hediyesi ne alınır diye araştırırken karşınıza çıkacak çok geniş hediyelik eşya çeşitlerinden anlamlı ve kullanışlı olanları arkadaşınız için seçmelisiniz.

Evlenecek arkadaşlarınızın çeyizine özel hediyeler olarak; kristal özel tasarım biblolar, havlu çeşitleri, çay takımı, mumluk, kahve bardağı, kase, sürahi, şekerlik, çini duvar tabağı, buhurdanlık, el yapımı duvar saati, tepsi, masa üstü objeleri, tablo, pano, çerçeve çeşitleri, fincan takımı, tekstil ürünler, heykel hediyelikler, peçetelik, bardak altlığı takımı, çay tabağı, çini vazo, demlik, çay seti, çini nihale, kupa, termos, dekoratif aksesuarlar, mutfak aletleri, küçük ev aletleri gibi birçok seçeneği çeyiz hediye fikirleri olarak değerlendirebilirsiniz.

1. Kristal Biblo

Kristal biblolar, farklı tasarım çeşitliliğine sahip, küçük boyutlarda tasarlanmış, şık ve güzel hediyelik çeyiz eşyası ürünlerdir. Kristal biblo şekilleri; gül, çiçek, defter, hayvan figürleri, nazar boncuğu, ayet içerikli vb. geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Myros.com adresini ziyaret ederek kaliteli ve şık tasarımları ile kristal biblo çeşitlerini inceleyebilir ve online olarak güvenle satın alabilirsiniz. Evlenecek olan arkadaşlarınızın evlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanabilecekleri kristal biblo çeşitlerinden arkadaşınızın hoşuna gidecek modellerini seçip özel hediye paketi ile sunabilirsiniz. Kaliteli üretim ve özgün tasarımlara sahip kristal bibloları evlenecek olan arkadaşınıza çeyiz hediyesi olarak gönül rahatlığıyla hediye olarak tercih edebilirsiniz 

2. Havlu

Çeyizlerin vazgeçilmezi olan havlu ürünler, geniş tasarım yelpazesine sahip şık ve kullanışlı hediyeliklerdir. Havlular, el, yüz gibi yerleri yıkadıktan sonra kurulamak için kullanılan, hayatın her anında kullanıma ihtiyaç duyulan tekstil ürünleridir. Her evin olmazsa olmazı havlular, her zaman kullanılabilecek, dayanıklı ve uzun ömürlü eşyalardır. Çeyizde ne kadar çok olursa olsun havlular, günü gelince kullanılabilecek türde olan ev tekstilidir. Myros’un tekstil ürünlerden geniş çeşitliliğe sahip havlu çeşitlerini, evlenecek olan arkadaşınızın çeyizine gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımlara sahip havlu hediyelikleri online olarak sipariş verebilirsiniz. En yakın arkadaşa çeyiz hediyesi olarak birbirinden şık, güzel model ve tasarımlara sahip havlu çeşitlerinden istediğinizi banyo veya mutfaklarında kullanmaları için seçebilirsiniz.

2. Çay Bardağı 

Çeyizlik alınacak hediyelerden biri de mutfakların vazgeçilmezi çay bardağı ürünlerdir. Her zaman çay içerken kullanabilecekleri ve el altında bulunduracakları mutfak gereçleridir. Çay takımı eve gelen misafirlere ikramda sıklıkla kullanılacak bir çeyiz hediyesi olacaktır. Birbirinden şık tasarımlara sahip ve farklı modeller içeren çay takımlarını Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla evlenecek olan arkadaşınızın çeyizine hediye olarak satın alabilirsiniz. El yapımı cam veya seramik malzemeden üretilmiş çay takımı çeşitlerini inceleyebilir, arkadaşınızın hoşuna gidecek en güzel modeli ve rengi seçebilirsiniz. Kaliteli ve özgün tasarımlara sahip çay bardağı takımlarını istediğiniz sayıda satın alabilir, özel hediye paketi ile evlenecek olan arkadaşınızın çeyizine koyması için sunabilirsiniz. 

3. Mumluk

Mumluk, içerisine mum konarak kullanılan ve kullanıldığı ortamın ambiyansını değiştiren bazı çeşitleri hoş kokulu olan şık ve güzel hediyelik çeşitleridir. Lamba şeklinde mumluk özelliğine sahip olan tasarımları ile mumluklar, en iyi çeyiz hediyesi olacaktır. Evlenecek olan arkadaşınızın çeyizine hediye olarak kaliteli ve şık tasarımlara sahip mumluklardan Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. İstediğiniz model ve tasarıma sahip mumlukları evlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanabilecekleri gibi yatak odalarında baş uçlarına koyarak da kullanabilirler. Lamba şeklindeki mumluk hediyelikler özel ve kalıcı çeyiz hediyesi olarak evlenecek olan arkadaşlarınıza tercih edebilirsiniz.

4. Kahve Bardağı

Kahve bardağı çeyizlerin vazgeçilmez eşyası olarak kahve içerken ve misafire kahve ikramında bulunurken kullanılan mutfak eşyası ürünlerdir. Fincan takımı her evde ve çeyiz de bulunan kullanışlı bir ev eşyası olacaktır. Myros’un birbirinden şık ve kaliteli tasarımlarda el yapımı üretmiş olduğu kahve fincanlarını yeni evlenecek arkadaşınızın çeyizine hediye olarak seçebilirsiniz. Farklı renk ve tasarım alternatiflerine sahip kahve fincanları geline çeyiz hediyesi olarak en güzel hediye alternatifi olacaktır. Vitrinlerinde dekoratif amaçlı da kullanabilecekleri kahve fincanları; şık, kullanışlı, işlevsel ve özgün modelleri ile çeyiz için ideal bir seçenektir.

5. Kase

Kase, yemek yerken kullanılan mutfakların vazgeçilmez  bir üründür İşlevsel ve kullanışlı kaseler, çeyizler için ideal bir hediyelik tercihi olacaktır. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen kaseler yeni evlenecek olan arkadaşlarınızın vitrinlerinde sergileyebilecekleri renk ve tasarımlara sahiptir. Myros.com adresini ziyaret ederek rengarenk el yapımı tasarımlar ile üretilmiş cam ve çini kase çeşitlerinden istediğiniz renk ve modeli evlenecek olan arkadaşınızın çeyizine en güzel çeyiz hediyesi olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca online olarak alışveriş imkanı sunan Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı ve şık özelliklere sahip kase çeşitlerini inceleyebilir, istediğiniz sayıda sipariş verebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

6. Sürahi

Her mutfak gerecinin gerekliliği gibi sürahiler de mutfakların vazgeçilmez ürünleridir. Arkadaşlarınızın çeyizi için alacağınız hediye sürahiler, su içerken kullanılan ve her an ellerinin altında bulundurabilecekleri bir mutfak gereci olacaktır. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılan çini sürahiler el yapımı ve rengarenk tasarımları ile çeyiz için özgün bir hediye alternatifi olacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden güzel, kaliteli ve şık tasarımlara sahip el yapımı çini sürahi modellerini inceleyebilir, evlenecek arkadaşınızın çeyizine farklı ve gelenekse bir hediye alma imkanı elde edebilirsiniz. Sürahi hediye çeyizlik olarak kullanım alanı geniş bir hediye seçeneği olacaktır.

7. Şekerlik

Şekerlik, mutfakta veya dekoratif amaçlı olarak kullanılan içerisine şeker konulan küçük kaplardır. Şekerlikler, bayramlarda, çay içerken, kahve ikramında bulunurken kullanılan evlerin vazgeçilmez mutfak eşyasıdır. Sürekli olarak kullanabilecekleri ve her zaman sizi hatırlatacak olan küçük ve şirin şekerlikler, evlenecek arkadaşınıza çeyiz hediyesi olarak ideal bir seçenek olacaktır. Kaliteli ve kullanışlı, şık tasarımlara sahip çini şekerlik çeşitlerini Myros.com adresinden güvenle satın alabilirsiniz. Rengarenk tasarımları ve el yapımı modelleri ile şekerlik çeşitleri hem mutfakta kullanabilecekleri hemde dekoratif amaçlı salonlarında sergileyebilecekleri bir çeyiz hediyesi olacaktır. 

Erkek Arkadaşa Çeyiz Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Arkadaşlarınız evlilik arifesindeki streslerini rahatlatmak ve çeyizlerini hazırlarken onlara destek olmak için bu tatlı telaşlarını paylaşabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza çeyiz hediyesi olarak kullanabileceği ve ihtiyacı olan bir hediye seçeneğini değerlendirmelisiniz. Yeni evlenecek ve yeni bir ev hayatına geçiş yapacak olan arkadaşınız için özgün ve kalıcı çeyiz hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Arkadaşınıza alacağınız çeyiz hediyesi kullandıkça sizi hatırlatacak anlamlı ve değerli bir hediyelik olacaktır.

Aşağıda yer alan erkek arkadaşı çeyiz hediyesi fikirlerini değerlendirebilirsiniz:

  • Duvar saati.

  • Heykel.

  • Biblo.

  • Sürahi.

  • Çay takımı.

  • Fincan takımı.

  • Havlu.

  • Kupa.

  • Küçük mutfak aletleri.

  • Çaydanlık.

  • Duvar tabağı.

  • Vazo.

  • Gece lambası.

  • Dekoratif aksesuarlar.

Kadın Arkadaşa Çeyiz Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Arkadaşlarınızı mutlu etmek ve özel günlerinde hatırlanmak için onlara çeyizlerine özel hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Evlenerek yeni bir hayata geçiş yaparken, onlarla bu özel anları paylaşmak ve sizden bir hatıra kalmasını sağlamak için çeyizlerine farklı ve özgün hediyeler alabilirsiniz. Kullandıkça sizi hatırlatacak ve her zaman ellerinin altında bulunacak hediyelikler almanız önemli olacaktır. Kadın arkadaşınıza özel çeyiz hediyesi olarak aşağıda yer alan seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

  • Şekerlik.

  • Kase.

  • Havlu.

  • Sürahi.

  • Kristal biblo.

  • Nevresim takımı.

  • Hamam seti.

  • Buhurdanlık.

  • Mumluk.

  • Kahve bardağı.

  • Çay bardağı.

  • Tepsi.

  • Vazo.

  • Masa saati.

  • Tablo.

  • Pano.

  • Fotoğraf çerçevesi.

  • Duvar aksesuarları.

  • Kapı süsü.

  • Çay seti.

  • Küçük mutfak aletleri.

  • Çiçek. 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.