myros-popup.jpg (663 KB)
Hayvan Sever Birine Hediye Olarak Ne Alınır?

Hayvan Sever Birine Hediye Olarak Ne Alınır?

17 Ekim 2022

Ev ve iş yerlerinde genellikle kedi, köpek, kuş, balık, türünde evcil hayvan bakan veya gönüllü olarak sokak hayvanlarına beslenme ve bakımları konusunda yardımcı olan kişiler hayvan severler olarak adlandırılır. Onlar, yeryüzünün insanın tekelinde olmadığına, bütün canlıların uyum içinde yaşaması  gerektiğine ve doğanın dengesinin bu uyuma bağlı olduğuna inanan sevgi dolu, vicdan sahibi ve hassas kişilerdir. 

Dünyamızı paylaştığımız hareketli canlılar grubunda en çok temasta olduğumuz tür  hayvanlar alemidir. İnsanlar, tarım devrimi ile birlikte vahşi doğayı terkedip, yaşam alanlarının sınırlarını belirleyerek yerleşik hayata geçince, hayvanlar aleminden evcilleştirebildikleri türleri yanlarına almışlardır. İlk çağlardan beri hayvanlar, yaşamları boyunca çoğunlukla besin kaynağı, kimi zaman taşıma ve  işgücü olarak kullanılır, gerektiğinde mekanları koruma ya da  evlerde dost ve arkadaş olarak insanlığa hizmet eder. Hayvansever gönüllüler, vahşi hayattan kopmuş ancak evcil olmayan özellikle kedi, köpek gibi  mahallelerde yaygın olarak sahipsiz dolaşan hayvanları sahiplendirmeye çalışırlar. Sokakta kalanları besler, belediyelerin ilgili birimleri ile iletişime geçerek özellikle kuduz, parazit gibi hem insan hem de çevre sağlığını tehdit edecek hayvan hastalıklarının aşı takibini yaparlar. Onların gıda ve su ihtiyaçlarını karşılayarak beslenmelerine yardımcı olurlar. Kışın soğuk günlerinde, barınaklar inşa ederek ya da düzenleyerek, onları soğuk havalardan ve donma tehlikesinden korumaya çalışırlar. 

Hayvanlarla yakın ilişkide olan tüm hayvansever insanlar asırlar boyunca sembol bilimde de hayvan figürleri ile ilgili farklı bir dil oluşturmuştur. Uğur böceğinin uğuruna, filin bolluk ve bereketine, kelebeğin özgürlüğüne, yunus balığının zekasına, baykuşun bilgeliğine, güvercinin barışcıl  olduğuna, karganın hafızasına ve kurnazlığına, eşeğin ve devenin inatçılığına, atların sadakatine, kedilerin sezgilerine, köpeklerin dostluğuna ve  koruma içgüdüsüne inanılır. Hayvansever kişilerin geliştirdiği bu özel kültür sayesinde, saydığımız hayvanlar belirtilen özelliklerin sembolü haline gelmiştir. Örneğin, duruma göre bereket için fil, şans dilemek için uğur böceği, barışmak için güvercin, eğitim  için baykuş gibi figürlerinin olduğu objelerle bir hayvansevere hediye almak adet olmuştur. 

Herkesin çevresinde doğal hayata tutkulu olan ve doğa ananın yürüyen, yüzen, uçan sürünen tüm  canlı türlerine karşı sevgi besleyen, onların hayat şartlarına, bakımına destek olarak, çevrenin olumsuz koşullarından korumaya çalışan hayvansever aile üyeleri, arkadaşlar ve dostlar mutlaka  vardır.  Ayrıca bu kişiler  arasında mesleği gereği kendini  hayvanların sağlığına adamış veterinerler, onların ihtiyaçlarını sağlayan petshop sahipleri de bulunabilir.  Bu nedenle, özel bir günde “hayvan seven birine ne hediye alınır?” sorusu ile karşı karşıya kaldıysanız tam olarak sizin için en doğru yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve sevimli hayvanlar koleksiyonu temalı  ürün çeşitlerine sahip olan firması Myros ’tur. Çevrenizde bulunan bir hayvansevere hediye almak istiyorsanız, onlar için sevimli hayvan figürleri desenleri ile tasarlanmış aksesuar, takı, biblo, kupa, magnet, anahtarlık, metal kutulu sabun, ayna alabilirsiniz. Myros ‘un zengin ürün çeşitlerinden yararlanabilir,  kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonların özelleştirilebilir modellerinden tercih ederseniz, kişisel notlarınızla ve tasarımlarınızla çok daha etkileyici bir hediye yaratabilirsiniz. 

1. Sevimli Hayvanlar Temalı Magnet

Sevimli hayvanlar temalı magnet ürünleri baykuş, kuş, kelebek, flamingo, köpek, panda, penguen, ayıcık, maymun, zürafa, lama, koala, kurbağa, rakun, kedi, unicorn gibi hayvan figürlerinin ahşap üzerine lazer kesimle üretildiği objelerdir. Tüm aile üyelerinize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz, kaliteli işçilik ve tasarımla hazırlanan ve her detayında hayvan dostlarının en sevimli halinin bulunduğu, magnet ürünlerinin boyutları, 7 cm ile 10 cm arasındadır. Piyasada çeşitli malzemeler ile üretilen farklı boyutlardaki sevimli hayvanlar temalı magnet ürünlerinin ortalama fiyatları, 19 lira ile 220  lira arasındadır. Hayvansever birine hediye  edebileceğiniz en pratik ürünlerinden olan sevimli hayvanlar temalı magnet ürünlerini, Myros’un kataloglarındaki zengin tasarım çeşitleri arasından karma veya tekli olarak alabilir,  özelleştirilebilir modellerde kişiye özel mesajlar yazdırabilirsiniz. Sevimli hayvanlar koleksiyonundaki tüm magnet modellerinden,  toptan  ürün satın almak isterseniz, bayii başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. 

2. Sevimli Hayvanlar Temalı Anahtarlık

Sevimli hayvanlar temalı anahtarlık ürünleri, hayvansever birine hediye çeşitleri arasında en çok tercih edilen objelerdendir. Her türlü anahtarın takılabileceği, epoksi üzerine dijital baskı ve ahşap üzerine lazer kesim ile dekorlama yapılarak üretilen anahtarlıkların boyutları, 3 cm ile 10 cm arasındadır. Piyasada ahşap, plastik, epoksi, polyester, metal, deri, peluş, bronz  gibi çok farklı malzeme ve tasarımlarda bulabileceğiniz, sevimli hayvan desenlerinin olduğu anahtarlık ürünlerinin ortalama fiyatları, 19 lira ile 999 lira arasındadır.  Hayvansever birine hediye  edebileceğiniz en pratik ürünlerinden olan sevimli hayvanlar temalı anahtarlık  ürünlerini, kullanıcı dostu online sitesi üzerinden, Myros’un kataloglarındaki zengin tasarım çeşitleri arasından güvenle sipariş verebilirsiniz. Seçtiğiniz modelleri, karma veya tekli olarak alabilir,   özelleştirilebilir ürünlerde kişiye özel mesajlar yazdırabilirsiniz. Sevimli hayvanlar koleksiyonundaki tüm anahtarlık modellerinden,  toplu ürün satın almak isterseniz, bayii başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak toptan satın alma yapabilirsiniz. 

3. Sevimli Hayvanlar Temalı Metal Kutulu Sabun

Hayvansever kişiler, hijyen, temizlik ve bakıma ekstra özen gösterirler. Bu nedenle, özellikle sokak hayvanları ile ilgilendiğini bildiğiniz hayvansever birine hediye  çeşitleri arasında en uygun olanlarından biri de, sevimli hayvanlar temalı metal kutulu sabun ürünleridir. Hayvanlara meraklı sevdiklerinizin, özellikle kedi temalı türlerine bayılacakları, metal kutulu sabun ürünleri, metal kutularının üzerine ofset baskı ile dekorlama yapılarak üretilir. İçine  temizlik, hijyen için en etkili yöntem olan masaj dokulu doğal sabunlar konur. Çanta ve cepte kolaylıkla steril olarak taşınabilen sabunlar bittiğinde tekrar alınabilir. Çok çeşitli hayvan figürleri ile dekorlama yapılmış ürünlerin 100 gr ağırlığındaki türlerinin ortalama fiyatları  20 lira ile 31 lira arasındadır. Hayvan seven birine ne hediye alınır diye düşünmeden alabileceğiniz, en kullanışlı ürünlerden olan sevimli hayvanlar temalı metal kutulu sabun çeşitlerini Myros’un kataloglarındaki hazır ürünlerinden karma ve tekli olarak alabilir, tüm çeşitlerdeki çoklu adetteki talepleriniz için toptan sipariş verebilirsiniz.  

4. Biblo

Hayvansever kişiler ev dekorasyonlarında mutlaka sevimli ve çeşitli hayvan figürlerinin olduğu biblolar, tablolar ve panolar bulundururlar. Bu nedenle hayvanları seven aile üyeleri, dostlarınız ve arkadaşlarınız için en şık hediye çeşitlerinden biri de, sevimli hayvan biblolarıdır. Kristal cam malzemenin el işçiliği üretildiği hayvan figürlerine ait bibloların boyutları, 5 cm ile 10 cm arasındadır. Kuş, kedi, köpek, fil, kaplumbağa, penguen,

kelebek, ayı, tavuskuşu, kuğu panda, baykuş gibi hayvan figürlerinden oluşan bibloların ortalama fiyatları, 85 lira 435 lira arasındadır. Hayvan seven birine ne hediye alınır diye düşünmeden alabileceğiniz, en kaliteli ve şık ürünlerden olan sevimli hayvanlar temalı kristal hayvan biblo çeşitlerini, Myros’un kataloglarındaki hazır ürünlerinden karma ve tekli olarak alabilir, tüm biblo çeşitleri için bayi başvurusu yaparak  toptan sipariş verebilirsiniz.  

5. Sevimli Hayvanlar Temalı Ayna

Epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan sevimli hayvanlar temalı ayna ürünlerinin yarıçapı, 72 mm ölçülerindedir. Açılır iki kapaklı aynanın içindeki bir yüzü büyüteçlidir.  Hayvan severe hediye ürünler arasında sevgiliye, anneye, ablaya, teyzeye ve kız arkadaşa verilebilecek, kadınların günün her saatinde ihtiyaç duydukları, en kullanışlı olan ürünlerden olan aynalar, çantada cepte kolaylıkla taşınabilir. Sevimli hayvanlar temalı ayna ürünlerinden Myros’ un hazır çeşitleri arasından tekli veya karma olarak alabilir, tüm toptan siparişlerinizde avantajlı fiyat ve kampanyalardan yararlanmak için bayii başvurusunda bulunabilirsiniz. 

6. Hayvan Temalı Kupa

Hayvansever birine hediye seçenekleri arasında en kullanışlı çeşitlerden biri de hayvan temalı kupa ürünleridir. Seramik üzerine serigrafi tekniği ile dekorlama yapılan hayvan temalı kupa ürünlerinin boyutları 8 cm ile 9 cm arasındadır. Hayvanlara meraklı sevdiklerinizin, özellikle kış aylarında sıcak içeceklerini tüketirken keyifle kullanacağı kupa ürünlerinin malzeme türü, boyutu, tekli veya ikili olarak satışına göre ortalama fiyatları, 60 lira 400 lira arasındadır. Hayvansever birine hediye  edebileceğiniz en pratik ürünlerinden olan sevimli hayvanlar temalı kupa ürünlerini, Myros’un kataloglarındaki zengin tasarım çeşitleri arasından karma veya tekli olarak alabilirsiniz. Sevimli hayvanlar koleksiyonundaki tüm kupa modellerinden,  toptan  ürün satın almak isterseniz, bayii başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. 

Hayvan Sever Birine Hediye Olarak Alınabilecek Eşyaları Satan Yerler Nelerdir?

Doğum günü, yılbaşı, bayram, anneler günü, sevgililer günü  veya kişisel özel zamanlarda, hayvanları seven aile üyeleri, dostlarınız ve arkadaşlarınız için onların hayran oldukları hayvan figürlerini taşıyan aksesuar, takı, biblo, kupa, magnet, anahtarlık, metal kutulu sabun, ayna ürünlerini, caddelerdeki hediyelik eşya dükkanlarında, alışveriş merkezlerindeki çeşitli aksesuar, ev dekorasyon ürünleri satan mağazalarda bulabilirsiniz. Ancak, dükkanları ve mağazaları gezmeye vaktiniz yoksa ve zamandan tasarruf ederek kaliteli bir ürünü hızlı ve güvenilir bir şekilde satın almak istiyorsanız, hayvan seven birine ne hediye alınır diye düşünmeden isteğinize ulaşabileceğiniz en doğru adres, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve sevimli hayvanlar temalı ürün çeşitlerine sahip firması Myros’ tur. Hayvansever  aile üyeleri, arkadaşlar, dostlar ve  sevgili için sevimli hayvanlarla ilgili kaliteli, şık ve sürpriz hediyeler  almak istiyorsanız, Myros ‘un zengin ürün çeşitlerinden yararlanabilir,  kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Kaliteli işçilik, üstün hizmet anlayışı, hızlı teslimat, güvenilir ödeme şekilleri ve çözüm odaklı satış sonrası servis süreci ile kullanıcı dostu arayüzü olan Myros online alışveriş sitesinden, oturduğunuz yerden kolaylıkla ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonların özelleştirilebilir modellerinden tercih ederseniz, kişisel notlarınızla ve tasarımlarınızla çok daha etkileyici bir hayvansevere hediye ürünü yaratabilirsiniz. 

Hayvan Sever Birine Hediye Olarak Alınabilecek Eşyalar Nasıl Toptan Satın Alınır?

Özel günlerinde hayvansever birine hediye  almak isteyenlerin sevimli hayvan figürleri ve temaları ile oluşturulmuş koleksiyona sahip olduğu ürünleri satan dükkan veya mağazalardan mısınız? Petshop, veteriner kliniği ya da hayvan hastanelerinin bir bölümünde sevimli hayvanlarla ilgili ürünler mi satıyorsunuz? Hayvan hakları ile ilgili sivil toplum örgütü olarak, çevrenizde bu konuya farkındalık oluşturmak için seminer ve çağrılara aracı olacak promosyon ürün arayışında mısınız? Tüm ihtiyaç duyduğunuz sevimli hayvan desenleri bulunan temalı hazır ve özelleştirilebilir ürünler ile diğer tüm kurumsal siparişleriniz için “hayvan temalı eşyaları toptancıları” arasında en geniş koleksiyona, kaliteli ve güvenilir ürün konseptine sahip firma Myros sizin için en doğru adrestir. Hayvansever birine hediye olarak alınabilecek eşyaları toptan satın almak istediğinizde, tüm işletme ve kurumlarınız için çoklu adette sipariş vermek isterseniz, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi başvuru sayfamıza üye girişi yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.